Här kommer massor av bilder från denna fantastiska dag!

Jag kan omöjligt ta med alla, för de är så många så det blir övermäktigt att kolla på allihop. Men det fantastiska med bilderna är att jag återupplever bröllopet när jag tittar på dem, för det är bilder tagna i ögonblicket. Inte där folk har ställt upp sig och smajlar mot kameran. Det är så häftigt att se bilderna och känna den varma, härliga, uppsluppna känslan som genomsyrade hela vårt bröllop (och vi och gästerna är inte alltid våra vackraste jag). Vi är så tacksamma för de otroliga bilderna! Micke och Camilla lyckades verkligen fånga stämningen på ett fantastiskt sätt! Tack till dessa skickliga fotografer!

Jag börjar med att visa några av bilderna i färg, före och under middagen och själva bröllopet. Nästa inlägg tänkte jag visa bilder från eftersläppet – en galen, men otroligt lyckad idé att bjuda in ännu fler kära vänner till DJ Alex Waynes soul/disco efter middagen. Men de bilderna får du alltså se nästa gång.

Så här gick allt till:

Jag tänker att jag ska beskriva hur upplägget för bröllopet såg ut. Sedan låter jag bilderna tala.

• Jag, Richard, Klara, Nanna, Elias, toastmaster Valter och frisör HannaG anländer till High Court för att fixa hår, kläder, makeup etc. Vi får ett eget rum där vi kan göra oss iordning. Där bjuds vi på finmackor och champagne Hatt et Söner.
• Vigselförrättare Carina Wutzler kommer och går igenom allt med oss.
• En kvartett från Malmö Symfoniorkester kommer och börjar packa upp sina instrument; violin, viola, cello och tvärflöjt.
• Gästerna kommer och möts av ljuv klassisk musik, spelad av kvartetten ovan. Vilka proffs! Och vilken akustik!
• Vigseln börjar. Vi går upp från var sin sida i trappan till Mendelssohns brudmarsch, spelad av kvartetten. Richard får hjälp av sin son Ludwig. Många av våra gäster rörs till tårar, för vem hade kunnat tro att Richard skulle kunna genomföra detta?
• Efter vigseln går jag och Richard en stund till “vårt rum” och gästerna går ut på terrassen ute vid Malmö kanal och toastmaster Valter hälsar alla välkomna med en skål.
• Jag och Richard går ner till våra gäster och möts av ett regn av rosenblad. Vi skålar och det tas många bilder. Vi får många goa grattiskramar av våra kära släktingar och vänner.
• Alla går upp till plenisalen för att avnjuta en 3-rätters middag. Hur ljuvligt låter inte: förrätt: Laxtartar på lättrökt lax med sikrom, äpple och saltrostat bovete samt dillklorofyll. Varmrätt: Sotad kalvfilé med potatisterrin, tryffel, vårprimörer och portvinssky. Dessert: Vaniljkanelglass med bakad rabarber och hallonmaräng. Och minst lika ljuvligt var det att äta dessa rätter! Vi fick lyssna till många fantastiska tal – och sånger från våra goa, goa vänner och familj. Det var mer än en gång som tårarna trillade. Så otroligt lyckligt lottade vi är som har så många fina människor i vår närhet!
• När middagen var slut, gick vi alla ner till bistron igen, för kaffe och chokladtryffar.
• Eftersläppsgästerna dyker upp och det är dags för första dansen! Tänk att Richard klarade att dansa med mig! Det trodde ingen av oss en månad tidigare.

Nu tar jag med mig Hanna, Nanna och Klara till vårt privata rum för att ta bort slöjan och klä om till något mer dansvänligt. Fortsättning följer…

Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Ricky är så stilig
HannaG och Klara gör mig vacker
Mina fina döttrar
Jag och mina älskade döttrar
Kvartetten spelade fantastiskt bra!
Champagne när vi klädde om
Mina fina skor
Klara är proffs på att sminka!
Ricky och brudbuketten
Underbar violinist
Ricky på väg uppför trappan
Jag är på väg upp i trappan
Våra fina gäster
Fler fina gäster
Vigseln kan börja
Puss!
Lycka!
Brudparet
Härliga dag!
Förenade
Brudparet på High Court
Nanna och jag
Klara och Lovisa
Tim och Ulf gratulerar
Glada gäster
Nanna och Caro
Fler gäster
Härliga ögonblick
Fina gäster!
Så fint dukat i plenisalen
Underbara vänner
Med fina blommor överallt
Ricky håller tal till mig
Ricky och jag
Fantastiskt god mat
Frederic presenterar maten
Härlig stämning under middagen
middagsgästerna
Morbror Magnus
Ricky är glad
Första dansen som gifta
Puss!
Brudbukett och bubbel

2 Comments

 1. SOFIE

  WOW WOW WOW vilka bilder och vilket bröllop finaste ni. Jag älskar din klänning! Blir så glad för er skull – länge leve kärleken 🙂 <3

  Reply
  • Fredrika Selen

   Tack kära Sofie! Ja, det blev fullkomligt underbart – allt! Vi är sååå lyckliga!

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *