Och jag trivs verkligen i mina!

Jag köpte dessa från Ganni för 2 år sedan. Hos Nanna såklart. Hon avrådde mig från att prova för hon sa att “ingen passar i dem”, men jag provade och älskade dem från första stund. Jag har långt ifrån en perfekt kropp, men jag inser ofta att jag har rätt proportioner för min storlek. Lagom långa ben för min längd och lagom lång överkropp. Det underlättar när man ska köpa kläder i standardstorlekar.

I dungarees känner man sig skönt avslappnad och lite cool. Och som ni alla vet är denim och jeans en av mina stora favoriter. De här byxorna kommer jag spara för alltid (som alla andra kläder hehe) för de är ett basplagg i min basplaggsfattiga garderob.

Nu lämnar jag dock snickarbyxorna hemma, för i helgen åker jag på träningsresa till Rhodos med tjejgänget. Ska bli så underbart att komma iväg en vecka och bara hänga med sina kära väninnor. Och träna en del. Och sola. Och äta och dricka gott.

Outfit: jeans dungarees: Ganni, neongrönt linne med bar axel: Gestuz, blå kort kavaj med stora gröna knappar: Rodebjer, neongröna träskor: Swedish Hasbeens, rutig oversize jeansjacka: Tommy Hilfiger, klarblå sten i långt örhänge: @nannaselenofficial, solglasögon: Supermarket.

Dungarees från Ganni
Kavaj från Rodebjer
Neongröna träskor från Hasbeens
Neongrönt linne från Gestuz
Lite somrig outfit
Jeansjacka Tommy Hilfiger
Blå solglasögon Supermarket
Örhänge från @nannaselenofficial
Härlig dag i solen
Det  kanske märks att jag gillar blått!
Bekvämt med snickarbyxor
Underbart när våren kommer!
Älskar mina gröna träskor!
Lite coolt, eller hur?
Solglasögon på!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *