Designen och färgerna på kläderna, inredningen, personalen…

Personalen alldeles särskilt mycket, eftersom min älskade Nanna jobbar där! (Resten av personalen är också supertrevlig.) Och faktum är att jag verkligen trivs i kläder från Ganni. De är roliga, trendiga, annorlunda, tygerna är underbara och färgerna och mönstren fantastiska. Och det mesta sitter väldigt bra på mig. Sedan tycker jag att inredningen i butiken är kul. Man blir helt enkelt glad av att gå in i Ganni-butiken på Norrlandsgatan i Stockholm! Nu när vi var uppe i Stockholm senast var det dessutom REA, så jag var i modehimlen!

Två superviktiga bröllop.

Vi ska på två bröllop i sommar. Två superviktiga bröllop: först Rickys dotter Hedwig och hennes Jimmys bröllop i Skåne och en månad senare min son Valters och Carolines bröllop i Bryssel. Däremellan ska vi bila ner till Frankrike och bo i Pézenas i 10 dagar, där vi ska träffa våra franska vänner Paule och Guy. Ska bli såååå underbart!

Tillbaka till Ganni.

Jag behöver alltså två outfits till dessa viktiga bröllop. På det ena bröllopet (har ännu inte bestämt vilket) hade jag faktiskt tänkt använda mina egna bröllopskläder från förra året – Ganni exclusive-sortimentet, se första bilden nedan. Jag ska naturligtvis inte ha slöja den här gången. Älskar de här kläderna, de är så mycket jag! Men så ska jag ju ha en bröllopsoutfit till. Det var det jag hade i bakhuvudet när jag provade igenom alla festklänningar på Ganni. Ivrigt påhejad av personalen och med massor av service och hjälp av Nanna. Men fatta hur svårt att välja! Det är ju olika stilar och frågan är ju “vem är jag” i den här klänningen? Och vem vill jag vara? Jag bestämde mig till slut för en och jag är mycket nöjd med mitt beslut. Frågan till dig är: vilken tror du att jag valde?

Tips! Den ceriserutiga toppen och matchande byxorna är utom tävlan. De älskade jag direkt, så de fick också följa med hem. Liksom den virkade guldhatten som Ricky köpte till mig i present.

Outfits: Alla kläder är från Ganni, även de ljuvliga orange skorna och den lilla gröna väskan. Det enda som inte är Ganni, är min coola ankelkedja, design @nannaselenofficial, ljusblå flip flops: Axel Arigato, jeansjacka: Blanche, jeansshorts: H&M, ljusblå sneakers: Ghoud Venice.

 

Frågan är alltså: vilken klänning av dessa nedan valde jag?

Outfit på mitt eget bröllop
Lång kornblå Ganni klänning med volanger
Grönblå kort klänning Ganni, med puffärm
Tajt rosa-blå Ganni-klänning med puffärm
Lång grönmönstrad sidenklänning Ganni
Kort kornblå klänning med puffärm
Silverklänning Ganni med volanger
Virkad hatt i guld från Ganni
Coolaste ankelkedjan från @nannaselenofficial

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *