Lite sorgligt… Men jag kan ju alltid göra om det om jag vill!

Inför mitt och Rickys bröllop 18 juni 2022 funderade jag på om det fanns något jag ville unna mig när det gäller mitt utseende. Jag har alltid drömt om att ha tjockt hår, så jag bestämde mig för att satsa på Hairtalk extensions. Jag har varit supernöjd med dem! Vilken härlig känsla att kunna ha en tjock fläta eller en rejäl knut! Men nu hade jag som sagt haft dem i snart ett år och de blir ju slitna, så nu skulle de väck! Dessutom är det lite krångligt att ha extensions på sommaren, eftersom man inte ska låta tejpen som extensions sitter fast med bli blöt (svårt när man badar och simmar).

Sagt och gjort. Förra helgen var jag på salongen Vassa strå i Malmö som har satt i dem och där jag har varit var 6:e vecka det senaste året för att sätta om dem. Håret växer ju… Där togs håret bort och det kändes jättekonstigt att plötsligt inte ha något hår kvar (så kändes det iallafall). Nästa steg var att gå till min vanliga fantastiska frissa HannaG. Mitt eget hår under extensions hade blivit jättelångt, men otroligt slitet, så det måste toppas. Jag ska vara mer kreativ framöver och klippa håret i någon cool frisyr, men nu på sommaren vill jag absolut kunna sätta upp håret. Jag åker ju på träningsresa till Rhodos på lördag och då är det mer praktiskt med långt hår. Ja, för det är en sådan fördom att kort hår är lättskött! Visst, kanske om man har supertjockt hår, eller lockigt eller något. Men mitt tunna, flygiga, fjösiga hår kräver produkter om det ska bli någon frisyr!!! Vilket innebär att man måste föna, forma och jobba med håret varje dag… Har jag ingen som helst lust med just nu. En annan gång kanske…

Det är ändå lite kul att jag ändå kan behålla de flesta av mina extensions. De är i helt ok skick enligt frissan. Återvinning är alltid bra (och billigare) om jag skulle få för mig att sätta i Hairtalk någon gång i framtiden. Känns bra. Kan iallafall varmt rekommendera alla som är sugna på långt, tjockt hår att satsa på Hairtalk extensions. Det är riktigt bra – och kul!

Farväl till tjockt hår
De här extensions kunde jag spara
Där rök mina extensions
Ny färg på gång
Hos HannaG
HannaG kämpar med mitt hår
Nu ska jag bli blond
Det blev ändå rätt bra

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *