Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Ja, jag vet att läppstift kanske inte är min grej…

Med tanke på att jag har smala läppar utan några tydligt definierade konturer och att jag och dessutom fick en ankarlift rakt i ansiktet för några år sedan som resulterade i att överläppen sprack och lämnade ett tydligt ärr som förstärks av läppstift. Men nu är det så att min älskade man Ricky gav mig det mest fantastiska etui från Dior, med sex lyxiga läppstift i olika röda kulörer. Och jag tycker det är sååå tjusigt och “Classy” med rött läppstift, så nu får du avgöra – vilken färg är snyggast på mig så här i decembermörkret? Bild 1, bild 2, bild 3, bild 4, bild 5 eller bild 6? Ja, jag vet att det beror på vad jag har för outfit och färgerna på kläderna, men ändå..?

Matsäck i skogen med Jeanette, Claes och underbara Berner sennenhunden Vale.
Med Kicki på Romelåsen, vid The Lodge.
Fikakorgen packad i bakluckan.
Förra helgen blev det en promenad längs stranden. med Kultisgänget

4 Comments

 1. Sneki

  Tycker du klär i alla, bra blandning för alla tillfällen 🤩

  Reply
  • Fredrika Selen

   Tack Sneki! Ja, det är det perfekta läppstiftskitet för alla tillfällen! Kul att höra av dig – hoppas allt är bra med dig😍

   Reply
 2. Klara Selén

  Tycker nr 1 är finast!!!!
  (Dock är du såklart apsnygg i alla)

  Reply
  • Fredrika Selen

   Tycker du det? Det tyckte Maddis man Ulf också! Tack min älskade! Man ska dock inte jämföra med om du hade provat dem (kan du få göra när du kommer hem) för du är sååå snygg i läppstift😍.

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *