Igår morse gick jag i mål med mitt projekt!

Så stark jag känner mig nu. Och stolt över att jag lyckats genomföra det jag föresatt mig. Och snygg, hehe. Snyggare iallafall… Visst, det saknades faktiskt 1 kg till min målvikt när jag ställde mig på InBody-vågen, men jag är supernöjd nu och jag tänker definitivt inte gå tillbaka till det gamla beteendet igen. Men det har inte varit helt smärtfritt, det måste jag erkänna. Det har ändå krävt en helomläggning av kosten och massor av träning – i regn, hagel, snålblåst och på sista tiden lite sol. Envishet, målmedvetenhet och pannben. Och så är det ju, inget är gratis. Men det var så värt det! Jag känner mig som sagt så stark – inifrån och ut. En härlig känsla!

Oväntad bonus.

Det jag kanske inte hade räknat med i det här projektet är att jag har haft så mycket glädje och nytta av gruppen. Vilka underbara människor! Igår när jag var på sista bootcampen med gänget så fick jag så många komplimanger och glada tillrop och jag kände mig så peppad och ego-boostad! Jag peppar naturligtvis tillbaka, för så funkar det ju. Man hjälps åt och finns där för varandra. Det blir lite känslomässigt också när man går igenom en sådan här process. Vi har svettats, klagat, frusit och varit glada, ledsna, peppande och sentimentala. Vi har haft möten där man har öppnat sitt hjärta och avslöjat sina innersta tankar och känslor. Det är klart att man kommer varandra nära då! Kommer sakna gänget… Tur då att vi ska ha en aw hos Niklas på Strandtugg nästa fredag!

Igår kväll firade jag och Ricky. Med krabba, rosévin från Béziers, fröknäcke med ost och små lyxiga belgiska praliner till kaffet, speciallevererade direkt från Bryssel (älskade Valter).

Jag rekommenderar varmt Weighttrainer till dig som vill göra en livsstilsförändring och bygga upp en inre och yttre styrka! Och bor du i närheten: satsa på Näset Bootcamp!

På väg till invägningen
Dags för utcheckning från Weighttrainer, Näsets bootcamp
InBody resultat
Alltid med överallt
Bootcamp
Bootcamp
Bootcamp
Dags för bootcamp
Yey, I did it!
Vi firade med krabba och rosévin
Och belgiska praliner

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *