Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Det är kul att få lite bättre koll!

Vet inte om du kommer ihåg, men när det nya året startade, startade jag också “mitt nya hälsosamma liv”. Se även här! Och hur har det gått då? Ja, nu har vi ju flyttat ner till strandnära Höllviken och det innebär också ett mer hälsosamt liv. Stranden inbjuder till långa härliga power walks på morgnarna. Och så har jag fått ner min crosstrainer till sommarhuset också. Jag funderade ju också på att skaffa mig en fitbit, för att kolla hur mycket jag rör på mig egentligen. Det var precis som jag misstänkte: jag går aldrig under 10 000 steg, ofta blir det mer än 12 000. Men sömnen är sisådär. (Ja, min fitbit håller koll på sömnen också). Jag kommer aldrig upp i mer än omdömet “Bra”. För det mesta sover jag “Ganska bra”. Sedan visste jag inte hur jag skulle få plats med en fitbit på vänsterarmen där jag vill ha kvar min fina klocka och silverarmbandet jag ärvt efter mamma (på högerarmen har jag ännu fler armband – gillar armband). Men så hittade jag en smal, vit variant på NetonNet, så då slog jag till! Tycker det blev rätt bra, se bilden nedan.

Tyvärr har det gått sämre med kosten… På grund av coronaläget har vi inte kunnat besöka min favoritlunchrestaurang, som serverar mängder av grönsaker på sin buffé. Till och med fantastiska nödlösningen Picadelli var tömd på grönsaksinnehåll under en lång period. Och så kom semestern, med vin och öl och drinkar och salta snacks. Men det gör inget, jag sköter iallafall träningen. Får ta tag i kosten i höst…

Tycker ni inte jag har en snygg sommarröd färg på mina tånaglar? Neon red heter den. Ska ha samma färg på händerna nästa gång jag besöker Sandra. På bilden ovan möter mina tånaglar en öronmanet på stranden. Vacker, tycker jag.

Så här bär jag min fitbit

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *