Även våren 2023…

Jag såg en superfin bild på Instagram, på min vackra dotter Nanna i en ljusbeige virkad, helt underbar tröja. Hon berättade att den var från Acne och deras priser på kläder är inget för mig (om man inte har tur och lyckas fynda på Acne Archives i Stockholm). Iallafall, plötsligt dök den här dressen upp i mitt flöde. Det är inte Acne, utan H&M, men jag tycker den är så fin! Virkat är en stor trend i vår och om man ska köpa något som är trendigt, så ska det helst inte vara för dyrt. Dock är kjolen lite på gränsen till att vara för stor. Jag beställde den innan jag tappade alla kilon och det var svårt att förutsäga hur mycket det gjorde med midjemåttet… Lyckligtvis ska kjolen hänga på höften, så jag tycker den är fin ändå.

Sommarens sneakers

Kommer från New Balance och de är neutrala, men ändå speciella med rågummisulan som kryper upp vid tån och hälen. Och så älskar jag färgen på N:et! Korall, orange, rosa? Eller en härlig blandning av alla de kulörerna. Somrigt så det förslår och snyggt till det mesta!

Så här fin var jag ute i solen i påskas!

Outfit: Croppad krämfärgad virkad tröja och virkad kjol med hög slits: H&M, vita sneakers med ljusorange N: New Balance, bruna solglasögon: Le Specs, pärlörhängen: Tori Burch.

Härlig vårsol på altanen
Nya sneakers från New Balance
Virkad tröja och kjol H&M
Sommarens sneakers från New Balance
Snygg slits på kjolen
Gillar den croppade tröjan
En liten dans
Ljusa färger på våren

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *