Perfekta mys-setet för ruggiga vinterkvällar!

Denna underbara mysdress fyndade jag på Irmas hus i Malmö (halva priset minsann). Vida härliga byxor i mjukaste ull och till det en lång mysig kofta med skärp i samma material. Bästa klädseln när det är kyligt ute och man kommer hem från jobbet lite frusen. I de här kläderna myser man gärna i soffan framför TV:n!

Det första jag gör när jag kommer hem från jobbet är nämligen att sätta på mig “mys”, så nu tänkte jag göra några blogginlägg med alla mina underbara myskläder. Jag unnar mig gärna fina myskläder av bra kvalitet (de måste vara snygga också), eftersom det faktiskt är den typ av kläder man har på sig mest. Jag har mys för sommar och vinter, korta och långa byxor, kortärmat och långärmat, bomull, siden, ull… Ja, det kan bli en hel radda blogginlägg om så är. Får se hur länge jag håller på… Igår kväll när vi kom hem från jobbet bastade vi och sedan satte jag på mig denna fina dress i ull (efter duschen förstås) – bara så lyxigt!

Outfit: Beige byxor och långkofta i mjuk ull: Not shy, vitt linne: Ganni, guldloafers: Ganni.

Så skönt med ullset på vintern
Lång skön tröja och vida byxor
Så skönt och mysigt framför TV:n
I de här myskläderna trivs jag!
Härlig ljus beige färg

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *