Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Älskar dessa konjaksfärgade från Reschia!

Som jag fyndade på Afound! Jag gillar att de inte är högklackade, utan har en rejäl svart gummisula med lite platå. Det gör dem mindre “sexiga” om jag får uttrycka mig så… Som ni alla har märkt så bryr jag mig inte om att en del människor anser att man ska undvika vissa kläder om man har passerat 40, eller 50 för den delen. Jag tycker man ska bära de kläder man tycker om och trivs i. Då bär man upp dem bättre också. Färgen på dessa stövlar är underbar! Egentligen ville jag ha en konjaksfärgad skinnsoffa, men det blev ett par skinnstövlar i rätt färg istället, haha. Konjaksfärg är så fantastiskt snyggt tillsammans med blått i alla de toner! Och blått gillar jag.

På tal om blått – är sjukt nöjd med min nya nagelfärg. Tack till Sandra för den! Den här gången blev naglarna knallblå med skimmer i. Ser nästan ut som 3D eller hologram eller nå’t…

Ljusblå skjortklänning Ralph Lauren, jeanskjol Lexington, V-ringad tröja Malene Birger, overknee stövlar Reschia, strumpbyxor fynd i strumplådan, trenchcoat Whyred.

Mina nya konjaksfärgade overknee-stövlar från reschia
Så snygg färg – konjaksfärgat skinn!
Konjaksfärgade stövlar från Reschia
Lyckad outfit tycker jag!
Sjukt nöjdmed min nya färg på naglarna!
Knallblå naglar, med 3D-effekt

2 Comments

 1. Fredrik

  Wow så snygga

  Reply
  • Fredrika Selen

   Åhh, tack så mycket! Nu får de dock stå i garderoben tills hösten kommer.

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *