Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Pasteller är vårens största färgtrend

Bara ben, sandaler, tunna skira material… Nu är värmen äntligen här och det är dags att plocka fram sina sommarplagg! Även du som är rädd för färg kan våga dig på några försiktiga pasteller! De hetaste nyanserna går i rosa, grönt, lila och blått. Vilken är din favorit? Det bästa med pasteller är att man kan använda dem helt monokromt, det vill säga alla plagg i samma färg, till exempel ljusblått. Men man kan också blanda pasteller hejvilt! De är så milda att intrycket ändå blir lugnt. Och du som mest använder svart, vitt och beige, kan ändå våga dig på ett pastellinslag. Ett linne, en handväska eller ett par sandaler i pastell. Det gör pastelltrenden så enkel. Och somrig! Visst känner man att sommaren närmar sig när man får bära pastell! Jag ville bryta det milda lite grann, så jag adderade en handväska i orange, beige och blått. Våga mixa färger, det kan inte bli mer än fel hehe!

Njuuuut av sommarvärmen!

Jacka Ganni, t-shirt Calvin Klein, kjol Vince, sandaler Ralph Lauren, väska Mulberry, örhänge Cornelia Webb och solglasögon Elsa Hosk.

 

Sommaroutfit med olika pasteller
Kjol Vince och t-shirt Calvin Klein
I mitt fina MOM-halsband på gården i Malmö
På väg till jobbet i Mercedes

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *