Jag dammar av förra årets vårkostym.

Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Jag älskar dräkter, kostymer, ja till och med matchade mysdresser. Det är så enkelt. Bara att slänga på sig och så passar det ihop. Tadaaa! Ibland orkar man inte tänka ut en outfit och har man en färdigmatchad så blir det snyggt utan minsta tankeverksamhet eller planering. Den här kostymen från Hope köpte jag förra våren, eller var det förrförra..? Vet inte, men oavsett vilket så funkar den finfint fortfarande. Den har lite udda benslut på byxorna, vilket jag gillar. Den är rutig och så är den ju LJUSBLÅ. En kul grej med Hope är ju att deras kläder är unisex. Så storlekarna som anges är dam och så motsvarande herr. Den enda nackdelen är att de tydligen har prioriterat herrarna, så kavajen knäpps på fel håll (herrknäppning). Gäller även min älskade Hope-rock. En annan nackdel är att kavajerna smiter åt lite för mycket om min rumpa som förmodligen är något rundare än motsvarande herres… Hmmm.

Notera mitt fina ljusblå hårspänne som jag fick av Hedda och Jimmy i julklapp. “J’adore” står det på i strass – såååå fint!

Outfit: rutig kostym: Hope, vit t-shirt: Hope, vita boots med silvertå: Bukela, lurvig ljusblå jacka: H&M, hårspänne: Dahlia & vänner.

Med rutig kostym från Hope – i strålande solsken
Vita boots Bukela och häftigt benslut på byxorna
Älskar mitt fina hårspänna från Dahlia  vänner
Den klassiska bilbilden
Här ser man hela kostymen – classy eller hur?

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *