Jag får glädja mig åt höstmodet, om inget annat…

Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Jag gillar ju inte höst (om någon skulle ha missat det), men det dyker upp en hel del snyggt på modehimlen så här års. Men i den här outfiten har jag faktiskt bara hittat “nyheter” i min garderob. Kan vara lika kul det! Ponchon är från By Malene Birger och har väl en 5 år på nacken, men jag har sett liknande i klädbutiker nu, så då fick den plockas fram igen. Lite cowboystuk över den. Overkneestövlarna från Reschia köpte jag förra året och jag gillar verkligen den ljusbruna färgen – och att de har grov sula. Det gäller ju att klä sig för väder haha.

Notera min nya färg på nagellacket! Cappucino heter den. Känns snarare som kaffe latte… Nude är den iallafall och helt otypisk för mig. Men ganska snygg ändå. Gillar ringfingrets bling bling!

Outfit: svart tajt klänning: Boss, poncho i svart/vitt: By Malene Birger, v-ringad stickad brun tröja: By Malene Birger, ljusbruna overkneestövlar i skinn: Reschia, handväska: Louis Vuitton.

Mina overkneestövlar i konjaksfärg
Gillar verkligen min mysiga poncho
Poncho från Malene Birger
Beige nagellack som trädstammen
Till och med naglarna har fått en nude höstfärg
Med min Louis Vuitton handvska
Höstklädd bland alla höstlöv

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *