Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Men färgen är ju också minst sagt uppseendeväckande!

Jag har nog aldrig fått så mycket beröm för något plagg som för den här dunjackan. Eller uppmärksamhet. Och den syns onekligen! Dessutom är den stor och tjock och varm och gosig – älskar den! Den kan pigga upp den tristaste outfit och den gör också att man syns bra i mörker och folksamlingar (före corona). Ricky tycker om när jag har på mig den här jackan för då riskerar han aldrig att tappa bort mig. (Precis som det skulle hända… Det är ju alltid jag som tappar bort honom!)

Rosa dunjacka Svea, bruna ridbyxor Ralph Lauren, beige stickad tröja Malene Birger, brun prickig knytblus som jag fått i present från Nanna – vintage, beige boots Diemme.

Äntligen dags att plocka fram den varmaste och skönaste dunjackan från Svea.
Brunt och rosa passa bra ihop!
Det är även praktiskt med stor kapuschong.
Dagens outfit lyser upp det mörka novembervädret!

Egentligen gillar jag inte strumpor!

Och inte höst och vinter och kyla heller, men ibland måste man – tyvärr – sätta på sig ett par strumpor för kylans skull. Dessa från Baum & Pferdgarten tyckte jag var fina. Kan bero på att Baum är ett av mina favvomärken… Jag tror dessa strumpor är snygga till kjol också, med loafers, men jag har inte testat än. Ska jag göra!

Strumpor från Baum & Pferdgarten

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *