Så här års brukar jag åka på träningsresa till solen!

Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Jag och mina kära väninnor brukar åka till något soligt resmål söderut och så tränar vi, äter och dricker gott, umgås och har kul, solar och badar. Men inte i år. Förra året avbokade vi också vår inplanerade resa. Jag vill inte klaga för jag har det så bra ändå, men den där kickstarten på sommaren är oslagbar. Men, nu får vi göra det bästa av situationen så vad gör man väl för att känna sig lite fräschare och piggare?

1. Tränar
Det gör jag varje morgon – först crosstrainern och sedan olika stretch- och rehabövningar. Men det blir inte riktigt samma sak som att gå på ett pass där någon peppar en att pressa sina gränser. Då kämpar man helt klart mer. Men nu kommer vårsolen så nu orkar man förhoppningsvis addera lite powerwalks på kvällarna också.

2. Brun utan sol
Eller BUS som det numera kallas i alla magasin. Jag har läst ett antal “Bäst i test” och eftersom jag inte vill lägga en förmögenhet på skönhetsprodukter så föll valet på Ida Wargs BUS-produkter. För ansikte och kropp och så en vante att kladda på krämen. Tycker ändå det blev rätt bra. Jag var duktig och körde peeling såväl på kropp och i ansiktet några dagar innan. Jag insåg att det var dags när jag tog på mig shorts på påskafton och såg att mina ben var självlysande vita. Ok, man blir inte knallbrun som av riktig sol, men man får lite färg iallafall. Jag hatar strumpbyxor också, så vad ska man göra? Även korta strumpor är obehagliga enligt mig, så helst använder jag frottésulor i skorna så jag slipper strumpor. Men nu var det lite väl kallt utan och dessa strumpor från Baum är coola…

3. Ljusa pasteller
När våren kommer är det extra härligt att ta fram kläder i ljusa pastellfärger! Och visst blir man piggare av det? Det är alltid kul att matcha ihop olika pasteller, som kanske inte passar ihop egentligen (enligt normen). Här har jag satt samman ljusrosa, ljusgult och orange. Härliga färger allihop, tycker jag! Blommor kan ju ha alla dessa färger på en gång, så varför inte vi människor? Som en kontrast till den tunna sidenkjolen tog jag på ett par grova kängor (med orange skosnören). De är iallafall ljusa – för att fånga den rätta vårkänslan. Notera färgen på nagellacket!

Outfit: Gul stickad tröja: Gestuz, ljusrosa blus med prickar: Sand, ljusrosa sidenkjol: Vince, knästrumpor: Baum & Pferdgarten, beige kavaj: Ganni, vita kängor: And Other Stories.

När man ska visa benen behöver man få lite färg på dem!
Exuviance ansikts scrub och Time Out scrub från Monsun
Gult och ljusrosa är en fin kombination tycker jag
Den här Ganni-kavajen har snabbt blivit ett favoritplagg!
Till och med nagellacket matchar min outfit!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *