Bling bling i form av silverbyxor och ett par mörkbruna skinnbyxor.

Tänkte jag skulle visa upp ett par av vinterns inköp. Silverbyxor från by Carin Wester som är i klassisk 5-ficksmodell. Kan användas på jobbet, men även på fest. Himla praktiskt! Den här dagen skulle jag till jobbet, så då kombinerade jag silverbyxorna med en grövre grå mohairkofta med blanka silverknappar (lite bling skadar ju aldrig) från H&M. Och sedan är det snyggt att matcha grovt med blankt. Gillar verkligen H&M:s satsning “Premium selection”. Där hittar man såväl skinn- och kaschmirplagg som kläder i bättre kvaliteter än deras ordinarie sortiment. Den ljusblå dunjackan blev snygg till detta. Ljusblått och grått är en säker matchning. De vita bootsen från Bukela har silvertå, liksom knapparna på koftan, så den här dagen blev det lite silver både här och där.

Bruna skinnbyxor är ett perfekt basplagg!

De bruna skinnbyxorna har ni sett tidigare, men jag tyckte den här outfiten blev ovanligt lyckad, hehe. Dessa byxor har redan blivit ett väl använt “basplagg” i min garderob! Mörkbrunt är en så mycket roligare basfärg än svart, tycker jag. Men det kan bero på att jag inte tycker att jag passar så bra i svart. Mörkbrunt och mörkblått är mer mina basfärger. Svart blir lite för hård kontrast mot mina ljusa färger. Sedan är det så snyggt att kombinera mörkbrunt med till exempel ljusblått, kornblått, knallgrönt, lime etc. Är lite allergisk mot konceptet svarta byxor och röd blus som ska “piffa upp” det svarta. Tantvarning! Jag tycker personligen att det är mycket snyggare med mer oväntade färgkombinationer. Så tycker jag iallafall…

Outfit 1: Silverjeans: by Carin Wester, grå kofta i mohair: H&M, vita boots med silvertå: Bukela, ljusblå dunjacka: Filippa K.

Outfit 2: mörkbruna skinnbyxor: Frontrow, beigemelerad kavaj: Ganni, naturvit matelasserad dunväst: Stenströms: regnhatt: Ganni/Barbour, leopardmönstrade boots: Michael Kors.

Silverjeans och grå tröja med silverknappar
Matt och blankt i kombo
På väg ut i solen
Stickad kofta H&M
Kavaj Ganni, hatt Ganni, väst Stenströms, byxa Frontrow
Älskar min regnhatt från Ganni!
Mysigt med dunväst under kavajen
Leopardmönstrade oots Michael Kors
Dags för jobb!

2 Comments

 1. Klara

  Dessa byxorna kommer jag lana nar jag ar hemma heheh! <3

  Reply
  • Fredrika Selen

   Vilka? Skinnbyxorna eller silverjeansen? Det får du! Bara de inte följer med dig hem till London!!! Puss!

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *