Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Min filosofi (och rekommendation) är att aldrig slänga kläder!

För helt plötsligt står man där och ångrar det bittert. När det där plagget som man slängde är toppaktuellt igen. Och svårt att få tag på (eller dyrt) eftersom man kanske till och med är lite före sin tid. En gammal favorit som nu plockas fram igen är denna stickade väst med guldknappar från Lollys Laundry. Inne igen med stickade västar! Kommer inte ihåg var jag fyndade den, men den var lite udda redan då (och är det förmodligen även idag). Gillar färgerna och mixen mellan grovt stickat och tjusiga guldknappar à la uniformsknappar! Den bruna skinnkjolen från Mos mosh som jag köpte i Helsingør är superskön! Den är så mjuk och har härliga fickor man kan hänga i.

Blus med puffärmar Ganni, stickad väst Lollys Laundry, skinnkjol Mos mosh, sneakers Blue on Blue, örhängen ärvda av mamma, Mom/Wow-halsband Nr 19 Plus.

Framför bokhyllan i sommarhuset
Guldknappar på västen
Mina sneakers passar till det mesta
I min randiga väst och mörkbruna skinnkjol

Eftersom jag slängde min Dior-väska var jag ju tvungen att köpa tillbaka den. Dumt.

En annan sak jag slängde vid något tillfälle var min Dior Boston bag. Den köpte jag visserligen på en marknad i Italien – skidresa till Courmayeur närmare bestämt så den var säkerligen inte äkta. Men ändå! Så därför blev jag så glad i fredags kväll när jag såg att en före detta jobbarkompis precis startat en webbshop för vintagekläder, accessoarer, väskor, skor med mera. Mamsell Vintage heter den. Och de sålde min gamla väska (som jag slängt) eller någon annans! Eftersom jag hade hunnit få i mig ett par glas vin när jag hittade deras sajt, var jag definitivt mer shoppingbenägen (brukar inte behövas dock) så jag skyndade mig att lägga in en order på väskan. Det är ju kul att stötta människor man känner också såklart. Det visade att jag blev deras första kund – jippiieeee! Kolla in mamsellvintage.se! De finns på instagram och Facebook också.

Dior Boston bag från Mamsell Vintage

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *