Det är alltid fräscht med vita klänningar och här kommer två varianter från min garderob.

Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Jag har faktiskt några till… gillar vitt. Även på hösten och vintern, men det är klart fräschast när man är brun. Den första klänningen från Hunky dory är säkert 12 år gammal, men jag gillar modellen och urringningen. Kunde dock inte hitta underklänningen som krävs att man har under. Kan ha hamnat i London…Klara! Det fick bli en underkjol istället.

Jag gillar inte att släpa runt på paraplyer så när det regnar har jag på mig regnhatt istället. Investerade i två nya inför sommaren, denna vita frottéhatt från Kangol och så en batikmönstrad (dip dyed som det heter nuförtiden) i ljusblått och vitt från Fiorucci. Har en vändbar favorit från Fila sedan tidigare och den är väl använd! Sedan har jag en RIKTIG regnhatt som jag fått av mina älskade barn. En Ganni med knytband under hakan.

Den andra klänningen är en födelsedagspresent från Valter och Caroline och den är sååå fin – helt rätt för mig! Den är av märket Sister Jane och jag antar att de har de köpt den där de bor – i Bryssel, eller kanske online för jag tror det är ett brittiskt varumärke. Tyget är så fint, med stora rosor i vitt på vitt. Är jätteglad för den! Tycker att det var snyggt att ha mina ljusrosa cowboyboots till. Tufft möter romantiskt.

Outfit 1: Vit spetsklänning: Hunky dory, lång scarf: Louis Vuitton, bruna korta läderstövlar: inköpta för länge sedan på Factory i Malmö. Märket har skavts bort…, vit frottéhatt: Kangol, beigebrun kavaj: Ganni. Till detta hade jag naturligtvis mina handväskor från Louis Vuitton, en stor bucket bag och så min Crossbody Chain Clutch Classic Monogram som jag hakar fast inne i den stora väskan. Annars hade jag aldrig hittat mina viktigaste prylar, haha.

Outfit 2: Krämvit klänning: Sister Jane, ljusrosa cowboystövlar: Kentucky’s western, handväska: Louis Vuitton Crossbody Chain Clutch Classic Monogram

Älskar mina fiskarhattar!
Klänningen från Hunky dory har många år på nacken
Jag tycker klänningens urringning är så fin!
De här bruna stövlarna är säkert minst tio år gamla
Visst har vi en fantastiskt fin arbetsmiljö!
Redo för midsommarkvällen!
Coolt med rosa cowboyboots till en romantisk klänning
Framför den väldoftande jasminbusken
Skål och glad midsommar!

Och här kommer bilder på mina hattar!

Den här gången promenerade vi åt andra hållet, mot Smygehuk
Min perfekta regnhatt från Ganni
Min favorithatt från Fila

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *