När man har tappat 10 kg kan man fynda i sin egen garderob!

Det är helt fantastiskt hur man kan förändra sin kropp på så relativt kort tid. Åtta veckor av disciplin, planering och pannben – men det går! Nu börjar jag äntligen känna igen mig själv och känna mig “hemma” i min kropp igen. Och nu passar äntligen mina fina kläder som har hängt och väntat i garderoben så länge – vilken glädje! Det känns faktiskt oerhört bra!

Lite gammalt…

Den här 60-talsinspirerade klänningen i rostbrun mocka har blivit en garderobsklassiker som aldrig går ur tiden. Tycker fortfarande att den är så snygg! Och nu sitter den bra också! Jag, menar 60-talets idealkvinna Twiggy var ju inte direkt storväxt och sådana här raka 60-talsklänningar ska helst hänga lite löst på kroppen. Ett fynd från H&M faktiskt – för många år sedan. Den rutiga kavajen från Whyred har jag en matchande kjol till också, men den fick inte vara med i den här outfiten. Jag gillar den ovanliga färgkombinationen brunt och senapsgult. Dessa båda plagg är “garderobsfynd”, liksom de leopardmönstrade mockabootsen från Michael Kors.

Och lite nytt!

Men de gamla plaggen behövde såklart piffas upp med nya! De bruna skinnbyxorna från Frontrow hade jag spanat på länge, men tyckt att de var för dyra. Men så hade Dahlia & vänner en outlet dit de bjudit Frontrow Living och två andra favoritmärken: Du-e och By Frenchie & Stuff you need. Och där hängde skinnbyxorna jag spanat in – i min storlek – nu till halva priset! Det är shoppingglädje! Ett annat ganska nytt plagg är den matelasserade jackan från Second female. En sådan jacka som verkligen behövs i Skåne! Fuktsäker och vindsäker. Den hittade jag på Slättarps gård. Ett mysigt ställe där man kan fika, äta, shoppa kläder, inredning och blommor. Ja, lite i samma stil som Dahlia & vänner. Det är två trevliga ställen på Söderslätt som jag varmt kan rekommendera!

Jag måste erkänna.

Det har ju tyvärr även blivit så att vissa av mina fina plagg i garderoben nu är för stora… Men jag tänker att jag måste göra en rejäl garderobsrensning snart! När vädret blir lite bättre ska jag hänga ut allt och gå igenom vad som ska sparas, slängas, skänkas eller lagas. Målsättningen finns där iallafall, hehe. Just nu är jag iallafall glad att jag hittar så mycket som passar igen!

Outfit: Rostbrun mockaklänning med stora guldknappar: H&M, brun-/gulrutig kort kavaj: Whyred, bruna skinnbyxor: Frontrow, leopardmönstrade mockaboots: Michael Kors, taupe dunväst: Gestuz, taupe vadderad jacka: Second female, regnhatt: Barbour by Ganni.

Nya bruna skinnbyxor från Frontrow
Med ytterplagg och jacka till
Min gamla brosch från mamma får hänga med
Fina detaljer på ficka och band i midjan
Den här kavajen har hängt med länge!
Snygga boots från Michael Kors
Finns en kjol till också!
Glad att de bruna skinnbyxorna plötsligt dök upp till halva priset!
Tänk att dunvästen och jackan matchar varandra så bra!
Härliga bruna färger
I solskenet
Snygg kombo tycker jag!
Trivs i tofsar!
Denna jacka är perfekt i Skånes fuktiga klimat!
På väg till Danmark!
Mockaklänning från H&M

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *