Jag har sagt det förr och jag säger det igen: den som spar hon har!

Den här långa jeanskjolen köpte jag för 2 år sedan – eller var det kanske till och med 3 år sedan? På Weekday. Köpte en likadan till Nanna, men hon har gått ett steg vidare och skaffat sig Gannis extra långa jeanskjol, men det är klart jobbar man där är det lite enklare (och billigare). För det är faktiskt så att min kjol egentligen inte är helt rätt år 2023. Den borde ha varit ett par decimeter längre för att vara “spot on trend”, men jag tycker den får duga (och så har jag faktiskt beställt en extra lång, vit jeanskjol online också – som dessutom hänger på höften, men säg inget till någon…)

Jag är extra glad att min gamla jeanskjol kan plockas fram igen, eftersom den har suttit för tajt i midjan i ett drygt år, eller rättare sagt inte gått att knäppa. Men nu, halvvägs in i Weight trainer-programmet sitter den perfekt! Happy times! Jag tycker den är snygg och denim tillsammans med beige är en klar favorit!

Outfit: Lång mellanblå jeanskjol med slits framtill: Weekday, beige stickad polo: Whyred, beige tweedkavaj: Ganni, höga beige mockastövlar: Acne studios, rutig keps: Burberry, lång beige rock: Hope.

Beige och ljusblått
Kavaj Ganni, polo Hope, kjol Weekday, keps Burberry
Kavaj Ganni
Solen i vardagsrummet
Trendrapport
Kepsen från Burberry kom på också!
Kavaj Ganni, polo Whyred, kjol Weekday, keps Burberry
Beige kavaj från Ganni
Gillar mina tofsar
Närbild
Säg hej till solen!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *