För nu är det färgstarkt som gäller!

Det har jag minsann hört på SVT Nyhetsmorgon! Och ingen har väl missat att jag älskar färg – alla färger! Och jag drar mig inte för att bära färgstarka plagg. Detta strider mot allt jag lärde mig som barn om att “inte tro att man är något”, men jag måste erkänna att jag tycker det är kul när folk tittar. Sedan tycker säkert inte alla att det jag har på mig är snyggt, men det känns ändå bra att man syns. Det är faktiskt en del människor som kommenterar det jag har på mig (folk jag inte känner alltså) och det är alltid jätteroligt! När jag själv ser någon på stan som har snygga glasögon, coola kläder, en rolig hatt eller något annat som sticker ut, brukar jag också berömma dem för det. De flesta blir så glada och tänk så liten ansträngning som krävs för att göra någon glad!

Enligt tjejen som gjorde trendspaning på SVT Nyhetsmorgon så skiljer sig de nordiska länderna åt trendmässigt. I Sverige är vi lite “färgblyga”, medan danskarna vågar mer färg. Och i Norge gillar man blommigt. Lite spännande.

En del av plaggen är fyndade i Danmark.

På vår månatliga “tanka bilen, köpa öl-resa” till Dragør. Det gäller den rosa trenchcoaten från Baum & Pferdgarten och den vita vadderade overshirten – också från Baum. Jag blev så lycklig när jag hittade den rosa kepsen på REA på Scotch & Soda i Malmö! Den är perfekt till trenchcoaten – särskilt när det regnar! I den butiken hittade jag även en helt fantastisk knallrosa kaftanklänning, men den sparar jag till min födelsedag (då jag ska äta hummerpaella på stranden i Illetas om en vecka). Jag lovar att lägga upp bilder på den så småningom!

Solnedgång eller soluppgång, vilket du vill!

Visst är den häftig, dressen med shorts och kortärmad skjorta som är tonad i olika nyanser av rosa och orange! Den är ljuvligt färgglad och somrig! Det är en CW, Carin Wester, från Åhléns. Passar på vilket poolparty som helst (synd att man aldrig är på några haha). Ja, detta var de senaste färgstarka plaggen jag köpt. Eller det är det inte förresten, för jag har precis köpt ett kit i hallonrött råsiden – kommer snart på en blogg nära dig…

Outfit 1: rosa trenchcoat: Baum & Pferdgarten, rosa keps: Scotch & Soda, vita virkade shorts: Monki, vit blus med puffärm: FSSW, vita chunky sandaler. Buffalo.

Ouftit 2: kortärmad skjorta och shorts i orange och rosa i olika nyanser: CW Åhléns, 3-färgad handväska: Mulberry, vit vadderad overshirt: Baum & Pferdgarten, vita sneakers med orange snören: Blue on Blue, solglasögon: Le Specs.

I min rosa trenchcoat
Vitt och rosa är alltid fräscht
På shoppingrunda i regnet
Regnet hänger i luften
Gillar denna outfit
I orange-rosa outfit från CW Åhléns
Väska Mulberry
Solglasögon Le Specs

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *