Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Kul när man gillar ett mönster så pass mycket att man så småningom får ihop en hel outfit i samma mönster!

Men jag skippade faktiskt kjolen den här gången (har även en kort kjol i hundtand). Hittade dessa hundtandsmönstrade leggings i en låda och parallellt såg jag en tjej från kulturredaktionen på TV bära sådana (inte en kulturtant, utan en ung tjej), så då tänkte jag: varför inte? Hundtand är ett fint mönster, klassiskt men ändå spännande. Det är ett mönster som alltid kommer vara rätt, oavsett tid. Såg faktiskt ett underklädesset – bh och trosor – på Twilfit i helgen. Kanske skulle investera i det? Men så tänker jag att mönstret syns igenom under kläderna och det är kanske mindre snyggt? Eller? Dunkappan från Won hundred har blivit en favorit. Den är PRAKTISK, vilket är ovanligt för mig att välja när jag köper kläder… Den är varm, har huva och den är liksom vaxad, så man kan i princip torka av den med en Wettex-duk. Fantastiskt!

Outfit: lila dunkappa: Won hundred, vit skjorta: Absence of Colour, hundtandsmönstrad tröja i ull: Dagmar, hundtandsmönstrad halsduk i ull: Dagmar, hundtandsmönstrade leggings H&M, vita kängor med orange skosnören: & Other Stories.

Min stora härliga tröja från Dagmar
Tröjan matchar väl med mina hundtandsleggings från H&M
Lager på lager på lager...

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *