Bästa kombon för mig.

Som jag nämnt flera gånger tidigare älskar jag denim i alla former och färger! Och som jag OCKSÅ nämnt tidigare älskar jag dansk design! Bra kombo i denna jacka då, typ… Det är märkligt, men trots att jag har så mycket kläder och lovar mig själv att NU är det köpstopp, så dyker det alltid upp plagg som jag bara MÅSTE ha. Den här jeansjackan från danska Blanche är ett sådant plagg. Så snygga stora silverknappar och texten på ärmarna… Cool, lite annorlunda, skön, användbar, trendig och helt min stil! Passar till allt – i alla stilar!

På tal om denim… Vad säger ni om min nya bustier med blomformade silverknappar som jag fyndade på H&M? Jättecool att ha under en kavaj, tänker jag.

Här ser du två olika outfits där jackan lyfter hela stilen. En med en favoritklänning från Ganni (som nu tyvärr har blivit lite för stor) och en med en lång vit jeanskjol i  cargomodell som garanterat kommer bli en ny favorit i sommar! Kjolen köpte jag först i en storlek, men den fick jag skicka tillbaka eftersom den var för stor. Underbart när man kan gå ner en storlek! Känner mig så mycket lättare nu! Det är bra för mitt onda knä också att slippa bära på onödig övervikt, tänker jag.

Välkommen till min garderob fina mörkblå jeansjackan från Blanche!

(Pssst! Det stora paketet jag har i famnen på ett par bilder är en gå-bortspresent till min kära syster Malin. Hon önskade sig ett stort keramikfat att ha sallad på – och det hittade jag ett).

Outfit 1: jeansjacka: Blanche, grå lång klänning med svart spets: Ganni, vita cowboystövlar: LeGer, silverväska: Ganni, vit pälskrage: Weekday.

Outfit 2: jeansjacka: Blanche, lång vit jeanskjol i cargomodell: Asos, bustier i denim med blomformade silverknappar: H&M, ljusblå sneakers: Ghoud.

På väg till fest!
Silverväskan är också Ganni
Pälskrage Weekday
Blanche jeansjacka
Förra helgens födelsedagskalas
Klänning Ganni, vita cowboystövlar LeGer, jeansjacka Blanche, pälskrage Weekday
Vit jeanskjol cargomodell från Asos
Korsett i jeans från H&M
Paket till Malin och Jonny
Snygg slits på kjolen!
Sneakers i olika blå kulörer Ghoud
Älskar korsettlivet i jeans!
Trivs i tofsar!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *