Denna ljuvliga blus från Stine Goya!

Som jag fick av bästa Ricky i julklapp. Han ansträngde sig verkligen för att få tag på den i min storlek. Vi såg den på Nr 19 i Malmö före jul, men de hade den inte i min storlek. Hon som driver butiken – vet faktiskt inte vad hon heter – gjorde allt för att hjälpa Ricky, men utan att lyckas. Han fick beställa den online, helt enkelt. Det är inte riktigt hans grej egentligen, så jag väldigt glad att han lyckades! För visst står det mitt namn på denna blus – också haha! Jag menar färgerna, modellen och den vackra strukturen på tyget! Det är faktiskt ganska ovanligt att jag bär blommiga plagg, men när blommorna är så här stora och maffiga tycker jag det funkar bättre på mig. Jag föredrar stora, kaxiga blommor! Inte små söta…

Outfit: blommig blus i ljusblått, mörkblått och guld: Stine Goya, svarta leggings med pressveck: H&M, guldloafers med strasspänne: Ganni, blå topasörhängen: Guldmakeriet i Malmö.

Pssst! Framåt kvällen tyckte jag att blusen tryckte mot mitt operationssår på halsen, så då tog jag på mig en prickig scarf, okänt märke.

Pssst igen! Visst är jag fin i håret? Nanna tuperade och satte upp det på ett fint sätt, tycker jag.

Jag i min nya bkus från Stine Goya
Jag och Ricky
Framför julgranen
Vi hade snö över julhelgen
Blus Stine Goya
De vackraste ljusblå örhängena med blå topas
Valter och jag framför julgranen
Visst är blusen snygg?
Festblus Stine Goya
Min ljusblå outfit

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *