Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Sval, snygg och stilren!

Den perfekta sommarkjolen med andra ord! Lika snygg med en tjock tröja, som ett finare linne eller en kavaj. Matchas lika bra med andra blå toner som med mer färgstarka kontrasterande färger. Den är lagom lång, smickrande och har en skön sidenliknande känsla. Här ser ni ett par olika exempel på hur kjolen kan stylas. Det hela började med att jag köpte en ljusrosa kjol i samma stil från Vince, med matchande linne. Så när jag hittade en ljusblå på REA hos den underbara klädbutiken Cottage Rose i Höllviken, var det inget att tveka på! Hårspännena på bilden ovan är mina nya favoriter. De hittade jag i en klädbutik i Linköping. Som små somriga, pastelliga karameller!

Outfits:
Ljusblå kjol Ahlvar Gallery, t-shirt Bread & Boxers, tröja American vintage, flip flop Ilse Jacobsen, solbrillor Le Specs.

Ljusblå kjol Ahlvar Gallery, linne H&M, kavaj Brave, sneakers Fila, väska Louis Vuitton Noé och solbrillor Le Specs.

Ljusrosa kjol Vince, t-shirt Calvin Klein, sandaler Ralph Lauren, solbrillor Elsa Hosk.

Jag i min nya favoritkjol
Påm shoppingrunda i Helsingør
Kjol Vince och t-shirt Calvin Klein

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *