Marinblått och orange passar extra bra ihop!

Jag är ledsen, men allt som oftast lyckas jag fynda i min garderob! Plötsligt hittar jag ett plagg som jag har glömt bort, eller som hänger bakom… Har fått lite klagomål över att det inte alltid går att hitta mina plagg i butikerna just nu. Det är sant, men då tänker jag att min outfit ändå kan fungera som inspiration. Kanske har du något liknande i din garderob eller kommer på nya sätt att använda eller kombinera dina plagg. Så brukar nämligen jag göra. Jag ser en snygg outfit någonstans och så försöker jag “översätta den” till de plagg jag har själv hemma. Brukar funka bra. Dessutom gillar jag tanken att kunna använda kläder år efter år…

Den här långa sköna tröjan från Baum und Pferdgarten har jag använt mycket. Älskar collegestuket med skolemblem. Och att jag har en matchande halsduk. Den är ljuvligt stor och skön och kombineras bäst med något tajt, som till exempel mina jeans från Mos mosh. Kavajen har ni sett många gånger innan och den är verkligen fantastiskt snygg och användbar. Från favoritmärket Ganni såklart.

Detta är en bra höstoutfit innan vädret har blivit riktigt kallt och dunjackor och tjocka kappor måste plockas fram. Än så länge har vi inte sett någon frost i Skåne och dagarna är ovanligt milda. Så fortfarande räcker det med tröja och kavaj. Och jag vägrar fortfarande använda strumpor! Bara att njuta så länge det varar!

Outfit: blå lång v-ringad tröja med orange emblem och tillhörande halsduk: Baum und Pferdgarten, beige kavaj: Ganni, mörkblå tajta jeans: Mos Mosh, vita sneakers med orange skosnören: Blue on Blue, handväska i marinblått, orange och krämvitt: Mulberry.

Tröja och haösduk från Baum & Pferdgarten
Orange detaljer som matchar
Även orange scrunchie och skosnören
Snugt figursydd kavaj från Ganni
Kavajen från Ganni har blivit en trotjänare
Tröja och halsduk från Baum & Pferdgarten
Handväska från Mulberry

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *