Jag har egentligen redan 2 ljuvliga Penn & Inc cargobyxor, men de är mer tajta. Dessa är skönt hängiga!

Ja, jag kan ju inte påstå att jag inte påverkas av trender… Men jag väljer själv vilka jag vill haka på. Det är fördelen med att vara äldre. Man får – och kan – strunta i vad andra tycker! Men cargo-trenden gillar jag! De här militärgröna byxorna tycker jag är så härligt slappa och sköna! Tyvärr börjar de bli lite för stora i midjan nu, men tror de är snygga även om de hänger på höften.

Cargobyxorna kombinerade jag med en olivgrön tunn jacka som jag har ärvt av Nanna, en mjuk vit kaschmirtröja och en lurvig krage som jag härmade mina döttrar. Nanna gav den till Klara i julklapp och jag tycker den är superfräck! Så när det var rea på den efter jul, slog jag till. Nanna sa till Klara att den skulle vara cool med en t-shirt och ett par jeans och det tyckte jag också lät så fräscht. Så det ska jag satsa på i vår när man kan släppa ulltröjan. Det är så bra att lyssna till mina älskade döttrar, för de har så bra koll och stil!

Hatten från Ganni/samarbete med Barbour älskar jag! Den passar till så mycket! och min långa Hope-rock, som nu har två år på nacken, är fortfarande lika cool, tycker jag. Och så hittade jag ett vitt skärp med nitar från Tiger i garderoben. Tycker det känns kul igen och det funkar perfekt när byxorna är för stora…

Våren är här enligt SMHI, så nu kan man snart börja njuta av lättare kläder! Hatar allt ulligt fluff från kläderna som flyger omkring och fastnar på mina lypsyl-insmorda läppar hehe!

Outfit: militärgröna vida cargobyxor i bomull: NA-KD, vit stickad topp: American vintage, olivgrön jacka: H&M, vit fuskpälskrage: Weekday, vita boots med silvertå: Bukela, grön mönstrad bucket hat: Ganni/Barbour, vitt läderskärp med silvernitar: Tiger, handväska: Louis Vuitton, brunmelerad lång kappa: Hope.

Hatt från Ganni Barbour
Gröna cargobyxor från NakD
Skärp från Tiger
Olivgrön jacka från H&M
Myskrage
Vita boots från Bukela, med silvertå
Kappa från Acne
Militärgrön outfit
Vit stickad tröja American vintage
Jag gillar flätor
Väska Louis Vuitton
Kappa från Hope

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *