Nu är det verkligen dags att glittra och glimma!

Och i det här fallet räckte det med en enda glittrig paljettskjorta från One and other för att jag ska kunna få ihop massor av olika outfits – i olika “finhetsgrader”. Allt från enklare till guld från topp till tå. Den här skjortan köpte jag i den lilla fina butiken Cottage Rose i Höllviken, Vi känner Tina som driver butiken och hon köper alltid in otroligt vackra plagg. Som är lite personliga och annorlunda och alltid av högsta kvalitet. Skjortan fanns även i silver och svart, men självklart valde jag min favorit: guld!

En sådan här skjorta kan man verkligen klä upp – och ner. Till ett par slitna jeans kan man till och med bära den på jobbet (kanske om man ska äta en finare jullunch). Och den kan naturligtvis bli hur fin som helst, med klänning, smycken, strumpbyxor och vackra skor. Och jag lovar: jag hade garanterat kunna sätta ihop ytterligare 10 outfits med den här skjortan… Jag har verkligen massor av guldglittrande plagg – och skor i olika varianter. Jag har till och med lånat ut till vänner två gånger den här säsongen. Det är inte för inte som Ricky kallar min garderob för “Teaterateljén”, haha. Det är nog att överdriva att kalla denna ett basplagg, men i min lite galna värld så väljer jag att göra det!

Outfit 1: Glitterskjorta: One and other, v-ringad guldtopp: H&M, svart kort skinnkjol: Samsoe Samsoe, svarta boots med maffigt guldspänne: Bukela, krämvitt läderdiadem med gulddekoration: Eivy Flodin.

Outfit 2: Glitterskjorta: One and other, v-ringad guldtopp: H&M, lång svart kjol med spets nertill: Gilmore No 21, svarta boots med maffigt guldspänne: Bukela, krämvitt läderdiadem med gulddekoration: Eivy Flodin.

Outfit 3: Glitterskjorta: One and other, draperad guldklänning: Nümph, guldsneakers: Fila, krämvitt läderdiadem med gulddekoration: Eivy Flodin.

Outfit 4: Glitterskjorta: One and other, v-ringad guldtopp: H&M, svarta skinnbyxor: Day, guldboots: & Other Stories, krämvitt läderdiadem med gulddekoration: Eivy Flodin.

Outfit 5: Glitterskjorta: One and other, v-ringad guldtopp: H&M, baggy, slitna jeans: H&M, guldsneakers: Fila, krämvitt läderdiadem med gulddekoration: Eivy Flodin.

Paljettskjorta med kort skinnkjol
Kort skinnkjol Samsiö Samsiö
Lång svart kjol
Svart kjol med spets
Med guldklänning Nümph
Guld all over
Med svarta skinnbyxor Day
Guldboots och skinnbyxor
Slitna jeans och guldsneakers Fila
Slappt, men än då festligt

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *