Mitt senaste fynd från Dragør!

En riktigt blank, oversize, olivgrön dunväst från Gestuz – fynd från nya favoritbutiken i Dragør. Jag tycker den är riktigt cool!

Det är något med dansk design. Jag säger bara Baum & Pferdgarten, Malene Birger, Ganni, Han Kjøbenhavn, Gestuz, Mads Nørgaard, Munthe, Stine Goya, Saks Potts… Det verkar allt oftare som att det är den stilen jag går igång på. Och västar har alltid varit en favorit. De sätter alltid edge till en outfit. Jag älskar pälsvästar, stickade västar, “lurviga” västar och olika dunvästar. Det är dessutom ett mycket praktiskt plagg. Vår och höst (sommarkvällar?) är en väst perfekt – inte för varm och inte för kall.

Den blekgröna tunikan med silver- och guldbroderier från Malene Birger har jag haft i många år, men den tar jag fram då och då. Snyggt att bryta blinget med ett par slitna jeans.

Jag är så förälskad i mina guldloafers från Ganni! De fick jag i födelsedagspresent från mina älskade barn förra året. De vet verkligen vad en mamma behöver. De är otroligt snygga, tycker jag – och faktiskt – förvånansvärt sköna.

Outfit: blå slitna boyfriend-jeans: H&M, olivgrön tunika med guld-/silverbroderier: Malene Birger, loafers i guld med diamantknappar: Ganni, olivgrön blank dunväst: Gestuz, liten handväska: Burberry, solglasögon med guldskalmar: Versace.

En favorittunika från Malene Birger
Och fyndet från gestuz
Min lilla söta Burberry handväska
Coola solglasögon från Versace
Gillar den här outfiten
Solen skiner idag också!
Olivgrön glansig dunväst
Mina fantastiska guldloafers från Ganni

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *