Jo, men det går faktiskt bra. Bättre än förväntat!

Just nu har jag en djävulsk träningsvärk i låren efter att ha testat power plate för första gången. Det är tufft – men otroligt effektivt! Senaste passet varvades utomhusträningen med inomhusträning – pilates med boll och power plate som sagt. Alltid kul att prova nya saker och det är fördelen med det här programmet: att träningen är så varierad att kroppen aldrig hinner “vänja sig”, utan ständigt utmanas. På bilderna ser ni mig före pass, och efter hehe. Texten på tavlan är gummibandsträning på en station. Bootcamp är ju en typ av cirkelträning med olika stationer. Och så är det bilder på lite pulver, och exempel på hur min nyttiga mat ser ut just nu. Ägget med kaviar är det första jag åt efter pulverdieten och det var såååå gott!

Resultatet då?

För en knapp vecka sedan, på kroppsmätningen, så hade jag tappat 4 kg i vikt, varav 1 kg visceralt (farligt) fett! På bara 2 veckor! Då drack jag visserligen bara pulver, men nu kör jag halvfart och det innebär att jag lägger till små, nyttiga portioner mat. Och jisses vad gott det är att få tugga och känna nya smaker! Gravad lax, ägg, halloumi, kyckling… Mums! Ikväll ska jag äta räkor, jippiiieee! Så nu gäller det bara att hänga i och fortsätta med bra mat, mycket träning och visualiserings- och återhämtningsövningar – jodå det gör vi också! Workshops i gruppen ingår i paketet. Det är ett härligt team med blandade åldrar och personligheter. Vi peppar varandra och tipsar om bra träning, nyttig mat och bakningsprojekt. Vi har till exempel en Facetime-grupp där det postas flitigt. Så det här blir nog bra!

Jag återkommer med fler rapporter så småningom…

Första måltiden efter fastan
Man får tvinga sig ut i kylan
Har levt på pulver i två veckor
Före träning
Efter träning
Bootcamp-passen är tuffa!
Heja heja
Mer träning
En del av övningarna
Gårdagens lunch

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *