Ingen är gladare än jag. Rosa är ljuvligt!

Fuchsia, ljusrosa, blekrosa, laxrosa, knallrosa och så min favorit: bubbelgumrosa. Det är min egen benämning, men jag ser framför mig ett rosa bubbelgum från när man var liten – Bugg hette det! En rosa färg som är färgstark och lite varm i tonen. Det är den bästa!

Men jag har många nyanser av rosa i min garderob. Ni som följer mig har sett min rosa dunjacka massor av gånger. Vilket favoritplagg det är! Och så många komplimanger jag fått för den jackan. Även från människor jag inte känner, på sta’n och så. Det senaste inköpet är de här knallrosa manchesterbyxorna från en liten butik i Malmö som heter Kenja. Byxorna är skönt stretchiga och i smalspårig manchester och så älskar jag det fransiga avslutet på byxbenen – och att det är bootcut. De hade byxorna i massor av ljuvliga färger, men jag föll så klart för de mest färgglada. Rosa såklart.

I bakgrunden av bilderna ser ni mitt näst senaste rosa inköp: en rosa trenchcoat från Baum und Pferdgarten. Jag hittade ett par bilder till på den rosa trenchcoaten, från i höstas. Jag lyckades till och med hitta en matchande keps, den här gången från Scotch and Soda. Rosa är en färg man blir glad av. Det är en färg som väcker känslor och uppmärksamhet. Och det är en färg jag älskar!

Psst! Kolla in de svarta mockabootsen med broderade insekter. Visst är de söta! Och de karamelliga hårspännena i pastellfärger som jag hittade i en butik i Linköping. Och den ljuvliga rosa mohairhalsduken från Rodebjer.

Outfit 1: Rosa manchesterbyxor: Kenja i Malmö, svart transparent linne med volang nertill och knyt vid halsen: by Malene Birger, svart skinnskjorta: Day Birger et Mikkelsen, svarta mockaboots med broderade humlor och andra insekter: Scotch and Soda.

Outfit 2: Rosa oversize trenchcoat: Baum und Pferdgarten, rosa keps: Scotch and Soda, vit stickad topp: Zara, slitna oversize jeans: H&M, vita sneakers: Bally, rosa halsduk i mohair: Rodebjer.

Outfit 3: Rosa dunjacka: Svea, blå stickad mössa: Mads Nørgaard.

Fransigt avslut på byxbenen
svart skinnskjorta från Day Birger et Mikkelsen
Hårspännen i pastellfärger
Mockaboots med broderade humlor och andra insekter
Halvtransparent långt svart linne med volang och pärlknut från Malene Birger
svart och rosa funkar fint ihop
Kolla in de karamelliga hårspännena!
Rosa byxor från Kenja, svart linne by Malene Birger, svart skinnskjorta Day, boots Scotch and Soda
rosa och svart
Matchande keps och halsduk
Trench Baum und Pferdgarten, keps Scotch and Soda, halsduk Rodebjer
Min rosa dunjacka från Svea

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *