Intensivt blå färg som verkligen poppar!

Denna dress (och denna färg) kunde jag ju inte motstå. Den är dessutom i mjuk frotté, med en snygg skärning i sidan på den kortärmade skjortan. Den perfekta mysdressen på sommaren (och på stranden)! Jag har insett att jag är väldigt förtjust i shorts, så den här frottédressen från Stronger beställde jag direkt när jag såg den på influencern Margaux Dietz. Skön, snygg… Ja, faktiskt så snygg att jag hade den på mig när vi var på sta’n en dag, med en kavaj över. (Och jag fick till och med en kommentar från en tjej vi mötte om att färgen var underbar.)

Som sagt, alla plagg går att “klä upp” och “klä ner” beroende på vad de kombineras med!

Outfit: blå frottéshorts och kortärmad skjorta i mjuk frotté: Stronger, solglasögon: Elsa Hosk.

På vår favoritstrand i Kämpinge
Blå dress från Stronger
Snyggt sprund i sidan på toppen
Stranden är det bästa jag vet!
Solglasögon Elsa Hosk
Jag och Alva på väg ner till stranden

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *