Har man tagit fan i båten, får man ro honom i land.

Dessutom har jag gjort en del investeringar för det här projektet, så det är bara att köra så det ryker! Jag har köpt ny fitbit (den gamla började balla ur), underställ i merinoull, nya vantar med reflexer, nya strumpor, nytt regnställ… Ja, det krävs ju en del varma kläder när man ska ut i det här vädret. Japp, bara att satsa fullt ut!

Jag har alltså anmält mig till Weight trainer på Näsets bootcamp i Höllviken. Det innebär 24 träningspass med PT och 8 inspirations- och informationsträffar – OCH specialkost. Tydligen är det bara pulver och bars som gäller de första två veckorna. Jag har blivit utsatt för en invägning, eller snarare kroppsmätning (med ALLA viktiga värden, inte bara vikten). Under hela weight trainer-programmet kan man sedan träna bootcamp hur ofta man vill. Detta ska jag alltså göra i 3 månader och jag startar 28 januari.

Ihhhh, vad har jag gett mig in på??? Jag har redan börjat med bootcamp-träningen och det är kul när man väl kommer dit, men skittufft att ta sig dit när det regnar, blåser, är kallt och helt mörkt ute. Men det känns bra efteråt, förutom träningsvärken! Jag tränar redan idag i princip varje morgon i mitt lilla gym hemma, men jag har inte kört någon styrketräning och det straffas jag för nu! Jag brukar bara köra kondition och stretch. Så det är nog jättebra för mig att även bygga upp musklerna. Det känns att det behövs om man säger så…

Varför, kanske du undrar? Jo, för att jag har ätit alldeles för gott alldeles för länge och druckit alldeles för mycket vin alldeles för många kvällar. Detta osunda leverne har lett till att jag inte får på mig vissa av mina fina kläder längre och det kan jag absolut inte acceptera! Dessutom är jag ju i klimakteriet och det märks verkligen att ämnesomsättningen är långsammare. Även om man försöker vara duktig och äta rätt och träna flitigt ett par veckor, så händer absolut ingenting. Så nu ska min stackars kropp få sig en chock! Jag håller tummarna för att det här projektet kommer funka.

Önska mig lycka till! (Det kommer jag behöva.)

Min nya fitbit håller koll på mina rörelser
Man får tvinga sig ut i kylan

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *