Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Sandra har gjort underverk med mina naglar!           

Jag har alltid haft dåliga naglar. Som flisar sig, går av och aldrig blir särskilt långa… Inte för att jag vill ha jättelånga naglar, tycker inte ens att det är särskilt snyggt, men jag vill gärna ha snygga och välvårdade. Länge framhärdade jag i att sköta mina naglar själv. Måla, fila, svära över att en eller två gått av, medan resten var snygga. Fila bort trasiga kanter som gjorde att man fastnade i allt. Särskilt i nyinköpta strumpbyxor (som hade kostat en halv förmögenhet). Men det krävde ändå en satsning någon gång i veckan för att ha ok naglar.

Envis in i det längsta

Jag ville ändå inte gå till ett proffs för att fixa naglarna. Tänkte att om jag väl börjar, så måste jag ju fortsätta, och fortsätta, och fortsätta… Men i takt med att allt fler väninnor fick snygga naglar gjorda av proffs och min kompis Katarina sa att ”det är det bästa hon gjort”, så gav jag med mig. Jag gick till Sandra, som jag blev rekommenderad av Katarina. Och hon är superduktig på att fixa snygga naglar! Och det är en verkligen en lyx i vardagen att alltid ha snygga, välvårdade, starka naglar i snygga färger. Nu går jag till Sandra en gång var 4:e vecka, så det är inte så blodigt. Svårt att välja färg dock. Jag som älskar färg, vill ju gärna ha ALLA FÄRGER PÅ EN GÅNG! Hittills har jag haft: korallrött, guldglitter, blodrött, ljusblått, mörkblått, kleinblått, blekrosa (med en glitternagel), tuggummirosa… Hmmm, vad ska jag välja nästa gång? Funderar på fransk manikyr med guldtoppar istället för vita (som på bilden nedan från drybylondon). Vad tycker du? Kan du fixa det till mig Sandra?

Ha en underbar helg allihop!

Fransk manikyr från drybylondon.
Nagelfix
Massor av nagellacksfärger att välja mellan
Mina rosa naglar matchar min outfit

2 Comments

 1. Denise

  Supersnygga! Älskar enkla, enfärgade naglar! Så stilrent ❤

  Reply
  • Fredrika Selen

   Tack! Det gör mig glad att du gillar dem!

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *