Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Inte för att jag är någon makeup-expert precis…

Tvärtom faktiskt. Jag har alltid sminkat mig på samma sätt, i alla fall de senaste decennierna, haha. Vardag som fest har jag använt Bare minerals puder som foundation, rouge, vit kajalpenna innanför franslinjen, mascara, ögonbrynspuder från Anastacia , brun ögonbrynspenna och så svart mascara. Inga dyra, fina märken heller, förutom mascaran. Där har jag alltid unnat mig Diors mascara Diorshow. Har testat flera andra, men kommer alltid tillbaka till Dior och just Diorshow tycker jag är bäst av alla Diors varianter (för mig iallafall).

Men de senaste åren har jag blivit lite mer experimentell. Det kanske är ett starkt ord, men faktum är att jag tycker det är roligare att testa nya produkter nu. Kan bero på att man har mer tid nu än när man hade hemmaboende barn… Iallafall har jag nu lagt till solpuder, en highlighter under ögonbrynen, knallblå mascara ovanpå min svarta mascara, läppstift då och då och ibland – på vintern – har jag använt foundation från The Ordinary. På sommaren, på semestern målar jag mig helst inte alls. Men då är man ju ofta brun och det gör hela skillnaden.

Och så har jag upptäck eyeliner. Jag börjar faktiskt bli riktigt bra på att måla på den också – tack för ultraförstorande sminkspeglar! På bilderna ser ni de tre varianter jag upptäckt hittills. Bild 1 och 2: snakegrön (finns det en sådan färg?), bild 3, 4 och 5: knallblå och bild 6 och 7: svart. Vilken tycker du är snyggast? Som synes inga fina märken på eyelinern heller. Den knallblå fick jag av Nanna från en plåtning Selam hade haft. Men den är nog min favorit. Vad tycker du?

Grön eyeliner och drink i handen – kan det bli bättre?
Den klassiska svarta eyelinern funkar alltid!
Kornblå eyeliner är en annan variant.
Blått är alltid flott
Min lilla samling eyeliner
Här har jag vanlig svart eyeliner
svart eyeliner och rött hår – funkar

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *