Dessa underbart sköna – och snygga – cargobyxor från Penn & ink.

Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Inspirerad av en kompis – tack Madde! Har faktiskt letat efter ett par cargobyxor ett tag… Vilka underbara byxor – sköna och avslappade och ändå snygga. Och så går det ju att ha precis vad som helst till dem. Nu står ett par likadana i krämvitt på min önskelista. De är också fantastiskt snygga! Byxorna är lite dyra, men ack så användbara. De har snabbt blivit en favorit. Ni vet ett sådant där plagg som man aldrig drar sig för att dra på sig, haha. Man behöver inte känna sig smal, krävs inga speciella skor för att det ska funka och färgen behöver ju inte matchas precis. De kräver inget extra, liksom…

Ge dina äldre plagg nytt liv!

De första bilderna visar också hur fint det är julpyntat på vårt vackra kontor. På High Court är de verkligen experter på att skapa en stilfull miljö! På tal om det har vi den sötaste receptionisten Sofie på jobbet. Hon tycker det är frustrerande att jag plockar fram “gamla garderobsfynd” och kombinerar med nya plagg, eftersom exakt de plaggen inte går att köpa just nu. Men det är just det som är grejen. Förhoppningsvis kan du få inspiration till hur du kan kombinera olika plagg och färger, gamla och nya. Allt behöver inte vara nyinköpt. Ta fram dina bortglömda plagg och ge dem nytt liv med hjälp av en ny kombination! Som jag gjort här med den lurviga beige västen från Modström. Kanske inköpt för säg… tio år sedan. Som sagt, jag slänger ju aldrig något.

Outfit 1: svart cargobyxor: Penn & ink, svart tunn ullpolo: COS, beige lurvig långväst: Modström, svarta boots: AGL, handväska: Louis Vuitton, beige rock: Hope.

Outfit 2: svart cargobyxor: Penn & ink, svart tunn ullpolo: COS, blå kavaj med mörkgröna stora knappar: Rodebjer, svarta boots: AGL, handväska: Mads Nørgaard, lila dunkappa: Won hundred, blå mössa: Mads Nørgaard.

Vackra amaryllis på kontoret
Lurvig väst från Modström
Förra årets fyndköp är kappan från Hope
Vacker miljö
På väg till lunchen
Här kommer en annan kombo
Här är jag på väg till jobbet
Älskar jackan från Rodebjer!
Med lila kappan från Won hundred
Blått är ju alltid fint!
På väg till jobbet

2 Comments

 1. Sofie Nordgren

  Världens finaste Fredrika <3 Du lyser upp High Court och inspirerar oss med den ena outfiten efter den andra <3 Hoppas vi ses snart och ha en riktigt god jul!

  Reply
  • Fredrika Selen

   Åh, kära Sofie! Tack tack för de fina orden! Du lyser också upp High Court med din otroligt positiva utstrålning och personliga service! Jag önskar dig också en underbart ljuvligt skön och avkopplande jul! Kram

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *