Det här kände jag mig så fin i, så det fick duga både till jul och nyår!

Inte för att jag inte har andra festkläder som hade passat lika bra (ganska många dessutom), men den här outfiten tycker jag är fin – och skön! Känns inget kul att klämma in sig i tajta kläder när man ska äta julbord och festmåltid med goda drycker därtill. Så det här blev perfekt!

Jag provade flera olika klänningar när vi senast besökte Nanna i Ganni-butiken i Stockholm. Men jag fastnade för den här! Så perfekt eftersom man kan ha den både till vardag och fest, beroende på vad man kompletterar med. Klänningen i sig är också en mix av vardag och fest, eftersom tyget är randigt, typ kritstrecks-, och till det klassiska strikta tyget har man adderat svart spets – i urringningen och nertill i fållen. Gillar verkligen när plagg är mångsidiga!

Även min korta guldjacka från By Malina är mångsidig. Kan även bäras till jeans. Och så skorna! Bara älskar mina guldloafers med diamantspänne, även dem från Ganni. (Förra årets födelsedagspresent från mina älskade barn.)

Och så gjorde Klara så fina flätor på mig! Franska, utbakade. Tänk så bra det vore om jag hade mina barn på lite närmare håll, så de kunde assistera då och då med hår, smink, kläder och annat viktigt hehe…

Klara lånade kläder av mig för hon flyger alltid utan bagage. Men hennes outfit har ni säkert sett tidigare här på bloggen, även om den såklart är tusen gånger snyggare på Klara, min vackra dotter!

Min outfit: Grå kritstrecksrandig klänning med svart spets: Ganni, Kort guldjacka med puffärm: By Malina, guldloafers med diamantspänne: Ganni.

Klaras outfit (allt är mitt, utom den vita tanktopen): Ljusblå mohairtröja: American dreams, Ljusblå tyllkjol: Emm, guldskärp med bokstäver: Moschino, Gåsatofflor: Sommarboden i Höllviken.

Fina franska flåtor som Klara gjort
Älskar den här outfiten!
Blandning av guld och grått
Fin framför granen
Snygg festoutfit
Nanna, Klara och jag
Puffiga ärmar på jackan
Snyggt motveck baktill på guldjackan
Älskar flätor!
Lagom längd på klänningen
Så här glad var jag i jul
Jag och lilla pluttan Klara
Så nöjd med outfiten
Snygg kombo med kritstreck och guld
Mamma och Klara
Ute i trädgården

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *