Verkar som att jag var första och sista kunden i butiken…

Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Vet inte vad som hände, men när Annedals gård utanför Kämpinge (där vi alltid handlar ägg, grönsaker och självplockar blommor) öppnade ett litet café i huset bredvid och satte upp klädstänger med vintagekläder råkade jag såklart vara där… Jag blev första kunden när jag köpte den här grå 80-talsinspirerade klänningen (tunikan?) från Won hundred. Sedan har jag aldrig mer sett att den lilla butiken varit öppen, hmm. Synd, men jag kan förstå att det är svårt att få någon större ruljans på verksamheten mitt ute på åkern. Butiken där de säljer ägg och fantastiska grönsaker, frukt och presenter har däremot alltid många kunder.

Jag gillar klänningen. Känner nog igen mig i mitt 80-tal, haha. Tycker den blusar sig fint där bak och så sjalkragen och pingvinärmarna… Passar bra att ha över något, till exempel klänningen från Tiger of Sweden. Jag har haft stor glädje av klänningen i olika sammanhang. Passar perfekt att bära under min ljusblå pälshåriga jacka eller min oversize knallrosa sweatshirt. Tajt under oversize helt enkelt. Jag har en svart tajt klänning från Boss som fyller samma syfte. Praktiskt värre.

Outfit: Grå tunika: Won hundred, vit långärmad klänning: Tiger of Sweden, vita chunky sandaler: Buffalo, silverväska: Ganni, vit bucket hatt: Kangol.

Mitt vintagefynd med 80-talskänsla
Regnhatten från Kangol skyddar mot regnet
Det var ett tag sedan jag använde min lilla silverväska från Ganni
Visst är det väl fortfarande sandalväder, eller..?
Tycker den här outfiten blev lite klassisk och lite kul
Chunky chunky sandaler
Tunikan blusar sig fint i ryggen
Dags att gå till jobbet!
Vitt och grått blir fint tillsammans
Tur att jag har bruna ben i den korta klänningen från Tiger of Sweden

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *