Egentligen var det Klara som lånade den, men när den stannade kvar hemma så…

Jag lovade att tvätta den, så då fick jag väl låna den. Kanske inte riktigt min stil, men den är väldigt fin, tycker jag. Jag brukar inte ha så långa klänningar och denna är ju lite lantlig på något sätt. Rutig i blått och ljusgrönt och så är tyget i det återigen trendiga materialet bäckebölja, eller seersucker som det heter numera. När jag var liten, typ på 70-talet, så var detta tyg vanligt, precis som frotté. Det senare är ju också supertrendigt igen! Nannas klänning är iallafall från Ganni – och den är superskön! Det är fint med de tunna axelbanden och de vida ärmarna också. Härligt att kunna testa plagg man kanske inte hade köpt själv!

Outfit: rutig klänning: Ganni, blå oversize jeanskavaj: H&M, vita sneakers: Bally, halsband med olikfärgade stenar: @nannaselenofficial.

Klänning Ganni, jeanskavaj H&M
Skön sommarklänning från Ganni
Lång tjock hästsvans
Visst är det snyggt med stickat från Pringle?
Svart och vitt från Pringle

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *