Solen skiner, våren är på väg…

Och jag är på väg till jobbet i min knallblå trenchcoat, i mina perfekta jeans – med knallblå naglar. Och jag är frisk. Det kan man i alla fall glädja sig åt! Det gäller att hitta glädjeämnen i tillvaron och jag är tacksam för så mycket. Skönt också att vi är på väg mot ljusare och varmare tider. Allt hade känts så mycket svårare om det hade varit november och man hade hela långa vintern framför sig.

Följ min blogg med Bloglovin

Vi märker ingenting på jobbet – än!

Tack och lov kör våra kunder på som vanligt (och därmed även vi). Vi har till och med kunder som ökat sin omsättning, till exempel färgfackhandeln. Kanske beror det på att folk ”jobbar hemma” nu; fixar i trädgården, målar om, tapetserar det där rummet som aldrig blivit av… Så jag har mycket att vara tacksam för.

Keep up the good spirit och ha en underbar helg!

Trenchcoat: Whyred, Jeans: Levi’s Ribcage, Oversize kavaj: Wera, Boots; Scotch and Soda, Väska: Ganni

3 Comments

 1. Carolina Le Prince

  Du är den coolaste kvinnan jag känner 🙂

  Reply
  • Fredrika Selen

   Åh tack kära fina Carolina! Du är ju själv superdupercool!

   Reply
   • Carolina Le Prince

    Herregud.. 2 supercoola brudar i bästa åldern 🙂 Underbart!!!

    Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *