Jag har ju redan en Einar-keps, så nu satsade jag på ett par Einar-byxor!

Kanske streetstyle är min nya grej! Faktum är att jag alltid har gillat kläder som har en lite sportig känsla över sig. Gärna lyxigt, men med en sportig touch. De här fick jag syn på i Adidas flagship store i Stockholm. Jag var intresserad av att se vad Stella MCCartney hade hittat på med Adidas på sistone. Tillbaka till byxorna: Först gillade jag inte riktigt de broderade fåglarna/blommorna? på benen. Tyckte de sabbade de vita klassiska revärerna, men sedan kom jag på att det är dem som gör hela skillnaden. Annars hade det bara varit ett par vanliga trackpants, om än vida. Nu blev det mode på ett annat sätt.

Ska inte heller sticka under stol med att det är otroligt skönt med sportkläder! Missförstå mig rätt, jag går inte omkring med träningstights på dagarna. Men ett par byxor i mjukt material med resår i midjan… Visst är det skönt – bara att erkänna. Eller en oversize tröja… är heller aldrig fel. Perfekt när man kan känna sig bekväm och snygg på samma gång. Det gillar väl alla?

Outfit 1: Röda trackpants: Adidas, svart v-ringad ulltröja: Hope, svart linne med spets: Selected, svarta boots med fyrkantig tå: Scotch and Soda, stickade vantar och halsduk i rött och vitt: Sätila, mörkbrun pälskappa: vintage, svart mössa: Pringle.

Outfit 2: Röda trackpants: Adidas, gräddvit oversize kavaj: H&M, gräddvitt linne: Rosemunde, stickade vantar och halsduk i rött och vitt: Sätila, guldloafers: Fila, brun lång kappa: Hope.

Röda trackpants från Adidas
Med julhalsduk och vantar från Sätila
Minkpälsen på när kylan är hård!
Mössa Pringle
Svart ulltröja Hope
Spännande blomdekorationer på byxbenen
Svart och rött funkar alltid ihop
Rött på mig och rött på granen
Det funkar bra med rött och vitt också!
Kappa Hope

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *