Tänk att detta bara var en månad sedan…

Och man kunde gå ute på sta’n i bara kavaj och jeans. Det kan man inte tro idag när det är flera minusgrader och snö ute. Men så här fint klädd kunde man vara när vi var uppe i Stockholm för en månad sedan. Det här är en skön och – tycker jag – snygg outfit som jag känner mig fin i utan alltför stor ansträngning hehe. Stjärnan i den här outfiten är den hundtandade kavajen –från Ganni såklart. Den nya silhuetten är ju de bredare axlarna och den markerade midjan. Jag älskar också de stora guldknapparna och det guldfärgade fodret!

Sedan är dessa jeans en stor favorit. Med betoning på stor, eftersom jag köpte dem i större storlek än jag brukar ha. Allt för att de ska kunna hänga på höfterna. Skönt slitna och härligt vida.

Outfit: Svart/beige kavaj med stora guldknappar: Ganni, v-ringad långärmad guldtopp:H&M, slitna vida jeans: H&M, svarta boots med fyrkantstå: Scotch & Soda, handväska: Louis Vuitton, beige diadem i guld och läder: Eivy Flodin, solglasögon: Chanel.

Outfit för en dag på sta'n
Dagens outfit
Stilstudie bakifrån
Kavaj Ganni
Snygg kavaj som markerar midjan
Snygga slappa jeans från H&M
På väg ut på sta'n

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *