Så fortfarande är det teddy och lager på lager som gäller!

Vi har otroligt fint och klart väder här nere i Skåne. Men det är kallt och varje morgon ligger frosten som en tunn matta på trädäcket (gräset har inte kommit upp än). Därför är det fortfarande vinterstass som gäller. Gärna i olika lager som man kan skala av efterhand som solen värmer.

Jag är mycket förtjust i mina lite barnsliga vinterboots från Diemme. Ricky tycker att det låter som en unge trampar bredvid honom i typ allväderstövlar. Ja, ni kan säkert tänka er ljudet. Den beige jackan från Penn & Ink är ny för året och helt underbar såväl inne som ute. Den är vändbar, så man kan välja om man vill ha det gosiga fluffet in mot kroppen eller utåt. De blå sammetsbyxorna är ena delen av en kostym. Jag har en sammetskavaj med skärp som hör till. Och så Nannas vackra halsband med stenar som pricken över i!

På det hela taget är detta en gosig, varm och bekväm outfit – som även är lite cool tycker jag. Eller vad tycker du?

Outfit: blå kaschmirtröja: Davida: blå polo: inköpt i Bryssel okänt märke, beige fluffig jacka (som är vändbar) Penn & Ink, beige fluffig bucket hat: Brixton, blå sammetsbyxor: Rue de femme, beige chunky boots i mocka och gummi: Diemme, halsband med stenar: @nannaselenofficial.

Blått och beige är snyggt att matcha med varandra
Chunky boots från Diemme
Mjuk och gosig jacka och hatt
Älskar mina barnsliga vinter-boots!
Ljusbrun bucket hat i teddy från Brixtol och Penn & Ink

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *