Det är alltid lika spännande att besöka andras hem!

Särskilt när de är så här vackra! När vi var uppe i Stockholm senast, tog vi chansen att besöka Lenas och Ulfs fina lägenhet. Tack för att vi fick titta in! Där får man verkligen inspiration och nya idéer till sitt eget hem. De här bilderna är tagna före advent, men nu har jag sett på bilder att även deras juldekorationer är otroligt smakfulla.

Jag försökte tänka mig hur deras hem skulle se ut, redan innan vi gick dit och jag måste säga att jag hade rätt till stor del, förutom att lägenheten var ännu tjusigare än jag hade tänkt mig. Jag föreställde mig att mycket skulle vara från Svenskt tenn och i den stilen. Jag såg framför mig att det fanns många vackra konstverk, snyggt kök, mycket böcker (en underskattad inredningsdetalj nuförtiden, förutom alla andra fördelar med böcker), små noga utvalda ting… Jag tänkte mig att stilen var klassisk och exklusiv. Och det stämmer ju!

Bara njut av att titta in i detta underbara hem! I alla fall en lite tjuvkik.

Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Lena och Ulf Carlberg Johansson
Vacker hall med byrå från Svenskt tenn
Skåp med fina saker
Badrum
Toalett och badrum skiljs åt av en mellanvägg
I Lenas och Ulfs vackra lägenhet
Det finns även öppen spis
Balkong ut mot gatan
Matsal med bibliotek
Del av vardagsrummet
Vackra blommor i fina vaser överallt

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *