Följ min blogg med Bloglovin

Igår var det dags!

Flera veckors förberedelse kulminerade igår i plåtning och filmning med drönare av vår underbara lägenhet. Oj oj oj, vad vi har rensat och städat och bättringsmålat och fixat sådant som inte var 100. Nu är lägenheten tipp topp på alla sätt och vis. Och nu ska den säljas – snyft! Men den får nu visa sig från sin allra bästa sida – i flödande solljus på balkongen och solterrassen. Underbart!

Jag ska bli stylist när jag blir stor

Vad kul det har varit att planera och fixa stylingen själv. Jag har haft god hjälp såklart – först av Isabell och sedan av Bjurfors stylist Sandra som inspekterade mitt jobb och la sista touchen. Tack! Men Sandra tyckte att jag hade gjort ett bra grundjobb – och roligt är det! Problemet är nu bara att hitta alla nödvändiga saker som jag har städat bort och lagt i olika lådor och skåp i lägenheten!

Blommor i överflöd!

Redan i måndags kom tjejerna från Caroli blomsterbutik hem till oss och placerade ut en massa fina blommor – och träd till balkongerna (och gården). Det blev precis rätt känsla! Tänk om man alltid hade så många underbara buketter hemma – vilken lyx! Om någon vecka kommer lägenheten ligga ute till försäljning, efter förhandvisning etc. Jag lovar att hålla er informerade! Här kommer nu ett gäng bilder jag tog igår –­ för att föreviga hur fint det kan bli (obs mina egna amatörmässiga bilder!)

 

2 Comments

 1. Carolina LePrince

  Så fint! Lycka till🙏

  Reply
  • Fredrika Selen

   Tack! Ja det blir spännande att se hur det går😎

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *