Tycker jag själv iallafall, hehe.

De här kläderna kände jag mig riktigt snygg i när vi strosade runt på Stockholms gator härom helgen. Snyggt och bekvämt (utom chokern då kanske). Vädret var så milt, så det räckte att ha min ärmlösa svarta kavajväst och den beige Ganni-kavajen över. Och så favoritsneakers. Dessa i guld från Fila har använts både länge och väl. De är så sköna! Även mina nya vida svarta kostymbyxor från Selected som jag redan har använt otroligt mycket är ett riktigt fynd. Men pricken över i på denna outfit är Burberry-kepsen och chokern från Moschino. Och så den lilla Burberry-väskan förstås! Nanna kallade mig Einar. Och det är klart att det kanske inte är så många tanter i min ålder som har en Burberry-keps i truckermodell. Men just därför tycker jag det är coolt.

Vad tycker du?

Outfit: Beige kavaj “salt och peppar”: Ganni, svart kavaj-väst: La Rouge, svarta vida byxor: Selected, guldsneakers: Fila, trucker-keps: Burberry, handväska: Burberry, choker: Moschino.

Dagens outfit
Kavaj Ganni, keps och handväska Burberry, kostymväst Rouge, guldsneakers Fila
På väg ut på sta'n
Kavaj Ganni, keps och handväska Burberry, kostymväst Rouge, guldsneakers Fila, halsband Moschino
I hotellkorridoren
Kavaj Ganni
Ricky och jag utanför hotellet
Gillar verkligen de här kläderna!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *