Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Tack vare våra fantastiska byggare!

De är verkligen otroligt snabba och effektiva! Dessutom är de supertrevliga – och positiva! Det är inte alla hantverkare som är det, om man säger så… Det är så skönt för om vi har en idé och frågar om det går att genomföra så är det alltid möjligt. Även målaren som kommer in i projektet nu är otroligt positiv. Jag frågade honom om det inte var jobbigt med alla tapeter med mönsterpassning. Neeeej då, det är så roligt att få tapetsera och få lite omväxling till att bara måla och spackla. Härlig inställning!

Bosumhus heter byggföretaget för de som undrar. Dessutom håller de tiden (verkar det som). 15 maj ska huset vara klart för slutbesiktning och det verkar faktiskt som att tidplanen kommer att hålla! Ni ser några av våra proffsiga byggare på bilderna nedan. Men det är inte heller konstigt att det går undan nu, för häromdagen var hela styrkan här. Sex bilar!

Rickys skafferi är första rummet som blir klart. Det blir fantastiskt fint med citrontapeten från Cole & Son och det citrongula golvet! Skafferiet är prioriterat eftersom den stora dubbelkylen ska in där – genom bakre väggen. Dörröppningen är för smal. Så vi håller tummarna för att kylen aldrig går sönder, haha. Skämt åsido, det kommer bli en inspektionslucka i väggen där det mesta kan åtgärdas om utifall att. Vi har också fått ett nytt stort fönster i gamla huset – där altandörren satt tidigare. Det blev verkligen ett lyft, med massor av ljus som flödar in (förutom nu när vi har satt ett lakan för fönstret, eftersom det känns som att byggarna är inne i huset när de jobbar på panelen utanför).

Nu åker tapeterna upp i skafferiet
Våra fina citrontapeter från Cole & Son
Ett par av alla våra fantastiska byggare
Vårt stora fönster i gamla huset
När sex bilar är på plats, går det snabbt!
Snygg övergång mellan den vita liggande panelen och den brunsvarta stående panelen
Bosum är byggföretaget som bygger vårt hus.

4 Comments

 1. Richard Tornheden

  Jag är så glad för mitt skafferi!

  Reply
  • Fredrika Selen

   Ja, det blir verkligen superfint!

   Reply
 2. Madelaine

  Så spännande att följa skapandet av ert hem! Extra roligt att se det IRL! ”Tack för titten❣️”

  Reply
  • Fredrika Selen

   Tack själva! Det var kul att träffa er också! Var så länge sedan… Nu hoppas vi att vi kan ses mer framöver och njuta i vårt nya hus! Och i er nya lägenhet!

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *