Det fick bli en liten Burberry-investering!

De senaste åren har jag mest haft bucket hats, men av någon anledning känns det roligare med keps just nu. (Beror säkert på att det är trendigt nu, så man ser det mer på sta’n, på TV och i modemagasin.)

Jag köpte ju en vintage Burberry trenchcoat i våras, hos mamsellvintage.se Redan då fick jag sådan lust att köpa en Burberry-keps som matchade, men det är ju ett dyrt inköp – särskilt som det bara är en accessoar – men nu när höstregnen kom så slog jag till. Jag valde en modell som det är lite “trucker”-stuk på. Tycker den är riktigt cool och jag använder ju sällan paraply. Föredrar regnhattar (eller regnkepsar för den delen).

Resten av min outfit fick ju matcha kepsen, så det är rött, svart och beige som gäller. Den röda oversize skjortan och ribbstickade linnet är faktiskt från H&M. De är i ett underbart sidenmaterial, typ råsiden. Kjolen har blivit ett nytt basplagg i garderoben – en svart skinnkjol – funkar till det mesta!

Hösten är här och det gillar jag inte, så jag får muntra upp mig med höstmodet. Det är typ enda fördelen med hösten – kläderna… Särskilt i år när det beige, rost, grå och svarta faktiskt även har gett vika för mer färgglada plagg.

Hej höst, here I come!

Outfit: beige vintage trenchcoat: Burberry, keps: Burberry Vintage Check Baseball Cap, rött ribbstickat linne i siden: H&M, oversize röd sidenskjorta: H&M, svart skinnkjol: Samsø Samsø, svarta boots med guldkedja: Bukela, svart handväska: Chanel.

i min nya keps
Hela outfiten
Matchy matchy
Visst är Burberry-kepsen cool?
Boots från Bukela och handväska Chanel
Kolla in rutorna!
Nöjd med min nya outfit

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *