Det har tagit lite tid, men nu har jag insett att låga jeans passar mig allra bäst!

Och den här modellen tycker jag är riktigt snygg! Visst, det är ju trendigt nu med de här riktigt baggy byxorna som är vida hela vägen och jag måste erkänna att det är otroligt bekvämt. Jag minns ju när provrummen i butikerna var så stora så man skulle kunna lägga sig ner för att kunna knäppa jeansen, så tajta skulle de vara. Och när man kom hem skulle man helst sätta sig i ett vattenfyllt badkar för att jeansen riktigt skulle smita åt exakt om kroppen. Huh! Inte konstigt att killar blev infertila och tjejer fick svamp i underlivet. Nej tacka vet jag ett par rymliga byxor man kan röra sig i! Nackdelen är att de ska vara så långa nuförtiden att de släpar i marken, men det är smällar man får ta!

Outfit 1: slitna vida, låga jeans: H&M, mörkblå kavaj: Sand, vit t-shirt: Bread & boxers, vita sneakers: Bally.

Outfit 2: slitna vida, låga jeans: H&M, brunt läderskärp med guldspänne: Ralph Lauren, vit ärmlös topp: Zara, rosa kappa: Baum & Pferdgarten, rosa keps: Scotch & Soda, rosa halsduk/sjal: Rodebjer, vita sneakers: Bally.

Blå jeans är alltid rätt!
Stilstudie
Glad i brallan
Här var jag fortfarande solbränd
Skön outfit
Vardagsklädd
Outfit nummer 2

2 Comments

 1. Klara

  SNYGGING!

  Reply
  • Fredrika Selen

   Tack snyggaste!

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *