Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Det perfekta höstplagget!

Nu kommer ni få stå ut med ett antal inlägg med alla snygga kläder jag fick i födelsedagspresent och de jag köpte själv på min födelsedagshelg i Köpenhamn. (Jag har numera en djup källa att ösa ut.) Här är ett av mina inköp, som jag är mycket nöjd med! En rolig flanellskjorta där man har lekt med olika rutmönster och färger. Den är nästan snyggast bakifrån, där den är gul och ljusblå. Skjortan (jackan?) är härligt lång, med fickor som man kan hänga i. Jag älskar plagg med fickor! Jag hittade detta plagg på Magasin du Nord i Köpenhamn och jag tycker man kan stajla det på så många sätt! Det kan bli en jacka över finklänningen likaväl som en skön skjorta till vardagsjeansen (eller något mitt emellan) Jag är för övrigt sjukt nöjd med min vintageväska från Dior, inhandlad på mamsellvintage.se Därför tyckte jag det passade extra bra att plocka fram mina gamla solglasögon från Dior som jag köpte för säkert tio år sedan. Jag tar också med en närbild av mitt öra. Jag köpte nya örhängen till min piercing – stenar i massor av färger, såklart!

Rutig flanellskjorta Munthe, vit klänning Sand, vita boots Bukela, väska Dior Boston bag, solglasögon Dior. Örhänge guldring med olikfärgade stenar Hultquist Copenhagen.

På väg mot Malmö live
På en bänk i höstsolen
På bron över kanalen i Malmö
Cool guldring med färgade stenar från Hultquist Copenhagen

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *